Werkwijze

Als bedrijf heeft u software nodig, zodat u stappen kunt zetten om uw
bedrijf efficiënter en klantvriendelijker te maken.

Onze werkwijze

Als bedrijf heeft u software nodig, zodat u stappen kunt zetten om uw bedrijf efficiënter en klantgerichter te maken. U wilt niet achterop raken. Wat u dan nodig heeft is toekomstbestendige software die volledig past bij uw bedrijf. De juiste software oplossingen geven u tijd en ruimte, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Software ontwikkelen is uitdagend. U weet niet exact wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn. Ons werkwijze is om dit spannende proces toegankelijk en transparant te maken. U hebt een beperkt budget, u weet wat u wilt en wij doen de rest.

1

Brainstormsessie

In een vrijblijvend gesprek met onze specialisten bespreken wij de opzet en inhoud van het project. Op basis hiervan wordt een eerste indicatie van de kosten gemaakt, zodat u ongeveer weet waar u aan toe bent. Neem hier contact op voor een vrijblijvende afspraak.

2

Prijsmethode bepaling

Na het bespreken van het project bekijken we welke prijsmethode passend is. We hanteren één van de volgende twee methodes; de vaste-prijs-methode en de scrum methode.

3

We maken het concreet

Samen maken we het project concreet door een lijst van eisen op te stellen. De zogenoemde “user stories”.

4

We maken het visueel

Dit is de beste manier om op één lijn te zitten. Wij maken een aantal schetsen en (wanneer nodig) uitgewerkte designs. Wel zo fijn, dan weet u precies waar u aan toe bent.

5

Aan de slag

Onze team gaat aan de slag met het project. Onze projectmanagers houden nauw contact met u over de voortgang. De tussentijdse resultaten worden met u gedeeld, zodat wij uw feedback direct kunnen meenemen in het ontwikkelproces. Natuurlijk zijn wij ondertussen bereikbaar via de telefoon, e-mail en whatsapp voor vragen.

6

Resultaat

Na opleveren is er ruimte voor feedback, hiermee komen we tot het beste resultaat. Tot slot houden we een evaluatiegesprek en vieren we met u het succes! Mocht onderhoud voor een langere periode noodzakelijk zijn, dan bieden wij hierin verschillende opties aan. Samen met u wordt hierin een passende keuze gemaakt.