Over Ons

Axonn werkt met de nieuwste methodes voor projectmanagement, waarmee het bedrijven en ondernemers het vertrouwen geeft, dat zij de automatiseringsslag kunnen maken naar de toekomst. Het resultaat van deze methodes is een inzichtelijk ontwikkelingsproces, oneindige capaciteit en een aantrekkelijk tarief.

Toegankelijk

Software ontwikkelen wordt door veel mensen als een moeilijk te doorgronden proces gezien. Door onze persoonlijke manier van communiceren en door ons visueel ontwikkelproces maken we bouwen van software toegankelijk voor iedereen. Lees hier meer over onze werkwijze.

Betrouwbaar

Bij softwareontwikkeling wordt al snel de vraag gesteld: ”Waar betaal ik nu precies voor?” Doordat wij softwareontwikkeling visueel inzichtelijk maken, heeft u inzicht in onze werkwijze. Wel zo transparant!

Oog voor mensen

Axonn heeft niet alleen oog voor het MBK, maar heeft oog voor werelddelen die nog een grote mate van armoede kennen. Veel softwareontwikkeling laten we in deze landen uitvoeren, zodat deze mensen van een goed inkomen zijn verzekerd.

Onze Nederlandse vestiging

Onze contactpersonen in Nederland zijn dagelijks bezig met het managen van vele softwareprojecten en het uitbreiden van ons netwerk van software professionals wereldwijd!

Ons internationale team

Wij werken samen met teams over de hele wereld om uw softwareproject te realiseren.