Diensten

Wilt u als bedrijf de volgende stap zetten? Door software te ontwikkelen en processen te automatiseren
maakt u deze stap. Maak gebruik van onze onderstaande diensten.

Software ontwikkeling

Wij ontwikkelen software in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan het ontwikkelen van uw eigen bedrijfssoftware, het bouwen van een website of het creëren van uw eigen smartphone app.

Bedrijfssoftware op maat

Het ontwikkelen van software op maat om uw bedrijfsprocessen te ondersteunen. Zoals het ontwikkelen een klantenportaal of een aanvulling op uw website.

WordPress websites

Ontwikkeling van een website op basis van bestaand WordPress thema. Of het ontwikkelen van een website op maat. Wij gaan hierover graag met u in gesprek.

Smartphone apps

Smartphone apps zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Wilt u een app op maat laten ontwikkelen? Wij gaan graag me u in gesprek over de mogelijkheden.

Software koppelingen

Koppelingen tussen twee of meerdere systemen die u al in gebruik heeft om processen efficiënter in te richten. Vaak is er meer mogelijk dan u denkt.

Dashboards

Wij ontwikkelen dashboards in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan het analyseren van grote hoeveelheden data en deze om te zetten in overzichtelijke grafieken en statistieken. Dit biedt overzicht voor u en

Maatwerk websites

Een maatwerk website bevat alle specifieke functionaliteiten die u wenst in een website. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van een 3D-model of andere interactieve elementen die uw bedrijf ondersteunen.

Design & Branding

De uitstraling van uw bedrijf is belangrijk en daarom staan onze designers en consultants elke dag voor u klaar. Wij helpen u bijvoorbeeld graag met het ontwerpen van promotiemateriaal, websites en software.

Huisstijl / logo

Ieder bedrijf heeft een logo en huisstijl nodig. Samen met de naam van uw bedrijf vormen zij het fundament van uw marketing.  Heeft u een nieuw bedrijf of is uw bestaande logo en huisstijl aan

Promotiemateriaal

Een nieuwe ''look and feel'' nodig voor het promotiemateriaal van uw bedrijf? Wij helpen u graag aan een nieuw ontwerp van uw visitekaartjes, flyers, posters en brochures.

Website

We bouwen niet alleen graag uw website, maar vooraf staat ons team met creatieve en UI/UX (User interface & User experience) ontwerpers klaar om uw website te ontwerpen. Samen met uw wensen en huisstijl leveren

UI / UX

Heeft uw bedrijf een UI/UX (User interface & user experience) ontwerp nodig voor een gebruiksvriendelijk ontwerp van uw website, applicatie of bedrijfssoftware? Ons team staat voor u klaar om het gewenste ontwerp te realiseren.